ΑΠΟΨΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι σκέψεις της Μ…. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΑφού κατάφεραν λοιπόν να απομονώσουν τον μικρό μας τόπο και μας καταδίκασαν σα σαπιοκάραβα.

Αφού κατάφεραν να μας ξεγυμνώσουν απο απαραίτητες υπηρεσίες και παροχές.

Αφού κατάφεραν να μας περάσουν τη θηλιά στο λαιμό με τα χαράτσια τους, αφού κατάφεραν να στερήσουν απο τα παιδιά μας το όνειρο, ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!

 

Κι αφού το κατάφεραν ΚΑΙ ΑΥΤΟ, με αποτέλεσμα η κατάθλιψη, οι απόπειρες αυτοκτονιών και όλη η γκάμα των ψυχικών παθήσεων να ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ και στο μικρό μας τόπο, τώρα ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ να μας στερήσουν και τους γιατρούς των βασανισμένων ψυχών μας!!!!!

 

Για πείτε μου λοιπόν, είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ απο την ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ή όχι;;;;;;;; Ποιών λύκων ρωτάτε;;;; ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΛΥΚΩΝ εννοώ, αυτών με τα σουβλερά δόντια και τις σάρκες μας να κρέμονται ακόμη φρέσκες απο τα σιχαμερά στόματα τους!!!!!

Απομακρύνουν τους δυο ψυχίατρους του Νοσοκομείο Λήμνου στη Μυτιλήνη, για να καλύψουν τις εκεί αυξημένες ανάγκες!!!!

Βλέπετε στη Λήμνο όλοι οι ψυχικά νοσούντες ΕΚΡΙΝΑΝ ότι έχουν θεραπευτεί!!!!!

 

Βρε ΑΙΜΟΒΟΡΑ πλάσματα, γιατί συνεχίζετε να μαστιγώνετε ένα νησί που ήδη αιμορραγεί;;;; Γνωρίζετε την σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του ψυχίατρου και του ψυχικά ασθενή;;;;;

 

Είναι σχέση ΖΩΗΣ, είναι σχέση εξάρτησης κάποιες φορές, είναι σχέση απαραίτητη για να μπορεί ο ψυχικά άρρωστος να ισορροπεί και να αντιμετωπίζει την δύσκολη καθημερινότητα που για εκείνον είναι ακόμη πιο δύσκολη!!!!!!

 

Συμπατριώτες μου μη τους αφήσετε, μην υποστείτε κι άλλον βιασμό!!!!

 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!!!

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!!!!

ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!!

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ!!!!

 

ΛΗΜΝΙΟΙ, ελατέ να βγούμε στους δρόμους, στο λιμάνι, στο αεροδρόμιο, στο Νοσοκομείο. ΦΩΝΑΞΤΕ γι αυτά που δικαιούμαστε και μας τα ΑΡΠΑΖΟΥΝ μέσα απ τα χέρια μας!!!!!

 

ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ, ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ, ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!!

 

Ολοι εμείς οι εν δυνάμει ψυχικά ασθενείς ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τους ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!!!!!

Αυριο ολοι στις 9 30 το πρωί στο Νοσοκομείο της Λήμνου για να ενώσουμε τις φωνές μας!!!!!!

Σε κάθε αυριο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να διεκδικήσουμε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.