Κάτι περίεργο συμβαίνει στην Καλιφόρνια! Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα του εξωτερικού, στις συγκεκριμένες ακτές βρέθηκε ένα γιγαντιαίο καλαμάρι. Και το λέμε γιγαντιαίο, το εννοούμε.
Γιατί το συγκεκριμένο καλαμάρι ήταν 160 μέτρα από το κεφάλι μέχρι το πλοκάμι. Σύμφωνα με τους επιστήμονες προέρχεται από το νερά κοντά στην Φουκουσίμα της Ιαπωνίας ενώ οι Αρχές έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την ασφάλεια των κατοίκων.
Τέλος, οι επιστήμονες σκοπεύουν να μετακινήσουν το τεράστιο καλαμάρι στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Scripps ώστε να το μελετήσουν
ΠΗΓΗ:athensmagazine
Ειδήσεις Σήμερα:
- Καιρός: Έρχονται σφοδρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Αγριεύει ο καιρός μέχρι και την Τετάρτη
- Σ.Α.Ε.Κ. Λήμνου: Η γαστρονομική δημιουργία που κατέκτησε τον διεθνή διαγωνισμό «Comme des Chefs 2026» ταξιδεύει στο βιβλίο «GustOdyssée»
- Νοέμβρης: Τα παραδοσιακά έθιμα, οι λαϊκές δοξασίες και οι συμβολισμοί του τελευταίου μήνα του φθινοπώρου.Τα λακαριά της Λήμνου.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




