Ο Χειρούργος Οδοντίατρος Αχιλλέας Σαντορινιός μας δίνει μικρές συμβουλές, για το πώς θα διατηρήσουμε υγιής τα δόντια μας .
Μυρίζει το στόμα μου, τι να κάνω;
Πόσες φορές δεν βρεθήκατε σε δύσκολη θέση εξαιτίας της δυσάρεστης αναπνοής μας ;
Η κακοσμία του στόματος προέρχεται κυρίως από νέκρα κύτταρα τροφών που φάγαμε και αμελήσαμε να καθαρίσουμε με πλύσιμο δοντιών.
Η κακοσμία είναι εντονότερη το πρωί, λόγω της ξηρασίας και της έλλειψης οξυγόνου στο στόμα μας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Τα βακτήρια του στόματος αποσυνθέτουν τις τροφές που έμειναν, δημιουργώντας δυσάρεστη αναπνοή.
Σε αυτή την περίπτωση η κακοσμία αντιμετωπίζεται εύκολα και με καλά αποτελεσματα, με καλό πλύσιμο το πρωί. Πιείτε επίσης άφθονο νερό. Σε κάθε περίπτωση πρεπει να πούμε ότι το κάπνισμα επιδεινώνει πάντα την άσχημη αναπνοή.
Αχιλλέας Σαντορινιός
Χειρούργος Οδοντίατρος
LimnosReport
Ειδήσεις Σήμερα:
- Πρόστιμα έως 5.000€ από τον Οκτώβριο 2027: Τι αλλάζει σε δηλώσεις ελαιολάδου, ΚΑΠ και ελέγχους παραγωγής
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τρίτη σε δυτικά, Δωδεκάνησα και Θράκη – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης
- Δικάζονται πολίτες και αυτοδιοικητικοί ανάμεσα τους και o Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης για τα επεισόδια του 2020
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.


