Το νέο πρόγραμμα με το επίδομα ανεργίας αφορά 25.000 ανέργους” είπε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος σημείωσε σχετικά με το θέμα του επιδόματος των 200 ευρώ επί έναν χρόνο για τους μακροχρόνια ανέργους: «Από 1η Νοεμβρίου και μετά, σε όσους ολοκληρώθηκε η δωδεκάμηνη τακτική επιδότηση, υπάρχει το δικαίωμα της ένταξης στο νέο πρόγραμμα».
Η συγκεκριμένη διευκρίνιση προκάλεσε την αντίδραση του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Όπως αναφέρθηκε, στην ουσία μένει εκτός το 90% των ανέργων. (στο 8 λέπτο του βίντεο)
Όσον αφορά το μέτρο του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία, που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου, ο υφυπουργός Εργασίας τόνισε: «Ας επανεξεταστεί συνολικά το θέμα, όπως προτείνει το ΠΑΣΟΚ και βεβαίως σε αυτή την πρόταση να συζητήσουμε και τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις εξαιρέσεις».
http://www.youtube.com/watch?v=ZRUMwofh7wI#t=169
ΠΗΓΗ: www.enikos.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



