Ανάμεσα στους πρωταθλητές στη φορολόγηση του ηλεκτρικού ρεύματος, τόσο στην οικιακή, όσο και στη βιομηχανική χρήση, φιγουράρει η Ελλάδα σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην κατηγορία μάλιστα πάνω από τις 2.500 κιλοβατώρες, η Ελλάδα έχει επιβάλει από το 2008 μέχρι σήμερα, την τρίτη υψηλότερη φορολογική επιβάρυνση με σωρευτική αύξηση 82%. Πρώτη κατατάσσεται η Λετονία (αύξηση 394%), και δεύτερη η Πορτογαλία (αύξηση 108%).
Σκεφτείτε ότι σε επίπεδο ΕΕ των 28, η μέση αύξηση της φορολόγησης στο ρεύμα από το 2008 έως σήμερα, ανήλθε σε 29%.
Ειδήσεις Σήμερα:
- ΑΟ Αετός: Ο Σεβασμιώτατος Ιερόθεος ευλόγησε τη νέα αγωνιστική χρονιά στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς»
- «Μύρινα: Μία ώρα έντονης βροχής ήταν αρκετή για να φουσκώσουν οι χείμαρροι – Ελεγχόμενη η κατάσταση»(ΒΙΝΤΕΟ +ΦΩΤΟ)
- Καιρός: Έρχονται σφοδρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Αγριεύει ο καιρός μέχρι και την Τετάρτη
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.





