Τα διαγνωστικά κέντρα προχωρούν σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον Οργανισμό σύμφωνα με εξώδικο που έστειλαν… στον Οργανισμό οι Σύνδεσμοι ΠΑΣΙΔΙΚ και ΠΕΙΦΠΦΥ.
Νέα επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ ξεκινά απο τα διαγνωστικά κέντρα σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ) και η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΕΙΦΠΦΥ), και από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου δεν θα καλύπτουν τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ σε ό,τι αφορά τις εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις σύμφωνα με εξώδικο που έστειλαν στον ΕΟΠΥΥ.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Τι αλλάζει για τις χειραποσκευές στις πτήσεις εντός Ε.Ε. – Πότε τίθενται σε ισχύ οι νέοι κανόνες
- Σχολεία: «Καυτός» Οκτώβριος με στάσεις εργασίας – Ποιες ώρες μπορεί να χαθούν και τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
- Lemnos Village Resort: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τουριστική σεζόν ! Μια ακόμη χρονιά γεμάτη φιλοξενία και όμορφες στιγμές. (Βίντεο)
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




