Γνώριμους αντιπάλους έβγαλε η κληρωτίδα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, στα playoffs του Europa League, με το τριφύλλι” να αντιμετωπίζει σε διπλά παιχνίδια την Βικτόρια Πλζεν και το “δικέφαλο του Βορρά” την Θέλτα.
Και λέμε γνώριμους, γιατί τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισαν την Βικτόρια Πλζεν και την Θέλτα -αντίστοιχα- στην League Phase του Europa League. Οι “πράσινοι” είχαν φέρει 0-0 με την ομάδα από την Τσεχία μέσα στο ΟΑΚΑ, ενώ οι Ισπανοί είχαν επικρατήσει εντός έδρα του “δικεφάλου του Βορρά” με 3-1.
Τα πρώτα παιχνίδια των playoffs θα διεξαχθούν στις 19 Φεβρουαρίου 2026, ενώ οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 26.02.2026
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



