ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ !!!

 

Δυναμική η παρουσία του ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά με αντιπροσωπεία μικρών και μεγάλων χορευτών των τμημάτων παραδοσιακού χορού, ο ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ τίμησε την ημέρα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ, με την συμμετοχή του στην παρέλαση.

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα εισέπραξαν τα φιντανάκια του συλλόγου μας, οι μικροί χορευτές των τμημάτων προσχολικής ηλικίας, οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε παρέλαση ,κρατώντας στα χέρια τους την γαλανόλευκη σημαία μας.

 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους γονείς των παιδιών για την πολύτιμη βοήθεια τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο μας.

Πολλά συγχαρητήρια στα μικρά μας αγγελούδια, αλλά και στους ενήλικες χορευτές, οι οποίοι με την άψογη παρουσία τους κέρδισαν τις εντυπώσεις!!!

 

 

 Η ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

 ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΓΑΡΟΦΑΛΛΙΔΟΥ ΠΑΠΟΥΛΚΑ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!