Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (6.12.2025) στη Ζάκυνθο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας σκύλος επιτέθηκε σε ένα αγοράκι μόλις δύο ετών με αποτέλεσμα το μικρό παιδί να βρει τραγικό θάνατο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν στο χωριό Άγιος Λέοντας στη Ζάκυνθο, όταν το αγόρι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, ενώ στον ίδιο χώρο βρισκόταν ο σκύλος της οικογένειας, ράτσας πίτμπουλ.
Το σκυλί επιτέθηκε στο δίχρονο παιδάκι και δαγκώνοντάς το θανάσιμα στον λαιμό.
Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς, κατέληξε.
Ο πατέρας του παιδιού είναι υπήκοος Αλβανίας και η μητέρα είναι υπήκοος Βρετανίας.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Μύρινα: Χάθηκε χθες στην παιδική χαρά Αγ. Παντελεήμονα, φωτογραφικός φακός – Έκκληση για την επιστροφή του
- Τραμπ: Εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει περισσότερα στοιχεία για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001
- Καταδίωξη στη Σάμο: Συνελήφθη 24χρονος διακινητής – 19 μετανάστες εντοπίστηκαν στη στεριά
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




