ΕΙΔΗΣΕΙΣ

: Στο εδώλιο ο «δράκος» της Πάρου

Στη Βοστόνη για θεραπεία η 16χρονη Μυρτώ
Ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Σύρου θα βρεθεί σήμερα ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, ο οποίος κατηγορείται ότι το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο είχε βιάσει και αποπειραθεί να δολοφονήσει την 16χρονη Μυρτώ.

Στη δίκη θα παραστούν και οι γονείς της 16χρονης, οι οποίοι θα ταξιδέψουν από τη Βοστόνη, όπου βρίσκονται με την κόρη τους σε κέντρο αποκατάστασης.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την προηγούμενη Τρίτη, αλλά αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα των γονέων του κοριτσιού, οι οποίοι ήθελαν να είναι παρόντες στο δικαστήριο.
newsbeast

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.