ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα – Ουγγαρία 13-9: «Υπερηχητική» η Εθνική πόλο γυναικών κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο World Cup

post-img

Η Εθνική πόλο γυναικών της Ελλάδας νίκησε με 13-9 την Ουγγαρία στο μεγάλο τελικό του World Cup της Τσενγκντού στην Κίνα και κατέκτησε ένα ιστορικό χρυσό μετάλλιο.

Με μία “υπερηχητική” εμφάνιση στον τελικό, η Εθνική πόλο γυναικών της Ελλάδας “σάρωσε” την Ουγγαρία και πανηγύρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας της στο World Cup. Η “γαλανόλευκη” ήταν επιβλητική καθόλη τη διάρκεια του τελικού και έφθασε πανάξια στην κορυφή της διοργάνωσης, χαρίζοντας στην Ελλάδα μία ακόμη μεγάλη επιτυχία.

MVP για την Εθνική μας Ομάδα αναδείχθηκε η Ξενάκη, που ήταν εξαιρετική στον τελικό, αλλά και σε ολόκληρη τη διοργάνωση στην Κίνα.

Το παιχνίδι

Η Εθνική πόλο γυναικών της Ελλάδας ξεκίνησε από την αρχή δυνατά το ματς και με τις Πλευρίτου να πετυχαίνουν τα πρώτα γκολ, πήρε προβάδισμα στον τελικό του World Cup. Η “γαλανόλευκη” βρήκε απαντήσεις σε κάθε “πίεση” της Ουγγαρίας και έκλεισε το πρώτο 8λεπτο με το 5-4 υπέρ της

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.