Υπόκλιση στο σημείο που είναι γραμμένα τα ονόματα των 57 θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας του Κωνσταντίνου Τασούλα.
Μετά από την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μαζί με τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός στάθηκε για λίγο μπροστά από τα ονόματα των θυμάτων και υποκλίθηκε.
ERT, (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Ειδήσεις Σήμερα:
- Bachelor στη Λήμνο από την Ιταλία: Δέκα φίλες επέλεξαν το νησί για μια αξέχαστη εμπειρία – Ψήφος εμπιστοσύνης στη σύνδεση Μπέργκαμο – Λήμνος
- Παρέλαση αστέρων στον τελικό του Μουντιάλ – Οι celebrities που έκλεψαν τα βλέμματα στις εξέδρες
- Σαν σήμερα 20 Ιουλίου: Η τουρκική εισβολή που διχοτόμησε την Κύπρο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



