Θλίψη στα Χανιά από τον θάνατο του 19χρονου αθλητή Muay Thai, ο οποίος νοσηλευόταν επί 11 ημέρες στην ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.
Ο νεαρός αθλητής σύμφωνα με τον προπονητή του τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από καυγά σε πάρκινγκ γνωστού νυχτερινού κέντρου στα Χανιά και όχι στην προπόνηση.
Ο 19χρονος είχε διακομιστεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων στις 27 Φεβρουαρίου, φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Παρά τις δύο χειρουργικές επεμβάσεις που έγιναν για την αφαίρεση αιματώματος στο κεφάλι του, η κατάσταση της υγείας του δεν παρουσίασε βελτίωση.
Τελικά, το πρωί της Δευτέρας (10/03/2025), ο νεαρός αθλητής έχασε τη μάχη με τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος και την οδύνη συγγενείς και φίλους.
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi
Ειδήσεις Σήμερα:
- Bachelor στη Λήμνο από την Ιταλία: Δέκα φίλες επέλεξαν το νησί για μια αξέχαστη εμπειρία – Ψήφος εμπιστοσύνης στη σύνδεση Μπέργκαμο – Λήμνος
- Παρέλαση αστέρων στον τελικό του Μουντιάλ – Οι celebrities που έκλεψαν τα βλέμματα στις εξέδρες
- Σαν σήμερα 20 Ιουλίου: Η τουρκική εισβολή που διχοτόμησε την Κύπρο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




