Έναν ανορθόδοξο τρόπο επέλεξε ένας καθηγητής σε ΕΠΑΛ της Εύβοιας για να διδάξει τους μαθητές του τεχνικές μασάζ.
Πρόκειται για το μάθημα «Αρχαία ελληνική μάλαξη» που διδάσκεται σε ΕΠΑΛ της Εύβοιας το οποίο έγινε με περίεργο τρόπο.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή Live You, έκαναν πρακτική στο μασάζ σε γυμναστή του σχολείου που ήταν ξαπλωμένος σε ειδικό κρεβάτι.
Μάλιστα, μετά ο καθηγητής έκανε ανάρτηση με σχετικές φωτογραφίες ενημερώνοντας ότι το μάθημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε οι φωτογραφίες κατέβηκαν, ενώ ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Λημνιός ναύτης απαθανατίζει την Απόβαση της Νορμανδίας – Οι μοναδικές φωτογραφίες από ελληνικό πολεμικό πλοίο
- Μεταβολή του καιρού στη Λήμνο: Από τον καύσωνα στην αστάθεια – Έρχονται βροχές, ενισχυμένοι άνεμοι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
- Λήμνος: Περιβαλλοντικό «πράσινο φως» για την προστασία και την ανάπλαση του Ρωμαίικου Γιαλού
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




