ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Έρχονται» οριστικά λουκέτα σε μαγαζιά που σερβίρουν παράνομα αλκοόλ σε ανήλικους – Έτοιμη η διάταξη αρχές του 2025

post-img

Αυστηροποιούνται οι ποινές για τα καταστήματα που προωθούν παράνομα αλκοόλ σε ανήλικους.

Με φόντο τα αλλεπάλληλα περιστατικά με ανήλικους που οδηγούνται στο νοσοκομείο από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, τα καταστήματα που παρανομούν θα έρχονται αντιμέτωπα με το οριστικό λουκέτο.

Όπως προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ την Κυριακή (15.12.24), η κυβέρνηση προωθεί διατάξεις, με τις οποίες θα κλείνουν οριστικά τα καταστήματα, που σερβίρουν παράνομα αλκοόλ σε ανήλικους.

Αφορμή το περιστατικό στο κλαμπ της Βουλιαγμένης που οδήγησε στο νοσοκομείο μαθητές που είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ αλλά και η απόφαση που επέτρεψε προσωρινά τη λειτουργία του καταστήματος, που είχε σταματήσει στις 31 Οκτωβρίου.

Οι διατάξεις είναι σχεδόν έτοιμες και στις αρχές του νέου έτους θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή, τόνισε ο κ. Σκερτσος.

Παράλληλα, ο υπουργός Επικράτειας προανήγγειλε ελέγχους ταυτοποίησης ηλικίας ανηλίκων.

newsit

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.