ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμπλοκή στη Γλυφάδα: Κατηγορίες βαριάς σωματικής βλάβης αντιμετωπίζουν οι εννέα εμπλεκόμενοι – Συνελήφθησαν οι οκτώ

post-img

Μια μέρα μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στη Γλυφάδα συνελήφθησαν οι οκτώ από τους εννέα εμπλεκόμενους αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για βαριά σωματικής βλάβης και τον νόμο περί όπλων. Στο νοσοκομείο παραμένει μόνο ο 24χρονος που φέρει τραύμα από μαχαίρι στον κοιλιά και χειρουργήθηκε και αναμένεται να συλληφθεί μετά το εξιτήριό του. Σε βάρος του τραυματία εκκρεμεί απόφαση φυλάκισης 54 μηνών για τον νόμο περί όπλων και κατοχή εκρηκτικών υλών. Το όνομα του είχε εμπλακεί και στη δικογραφία για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη.

Ως προς τους λόγους της συμπλοκής φέρεται να υπήρχαν διαφορές που είχαν τα μέλη μιας οικογένειας σε οικία απέναντι από κομμωτήριο επί της οδού Γεννηματά 12 για την φασαρία που ισχυρίζονται ότι έκαναν στο κομμωτήριο. Μετά από λογομαχία τσακώθηκαν οι γιοί της οικογένειας με νεαρούς από το κομμωτήριο και πελάτες του, όλοι άντρες, και κατέβηκε και ο πατέρας τους για να τους βοηθήσει.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος, Θοδωρής Παναγιωτίδης

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.