ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

post-img

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς κινείται και πάλι ο καιρός, καθώς όπως όλα δείχνουν η θερμοκρασία θα επιστρέψει σε υψηλά επίπεδα με το θερμόμετρο την Τρίτη (29.10.2024) να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και τη Δευτέρα 28η Οκτωβρίου, με τις παρελάσεις να γίνονται με λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν από τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, θα σημειωθούν και οι… πολυπόθητες βροχές.

H πρόγνωση των επόμενων ημερών:

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-10-2024

Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με αραιές νεφώσεις τοπικά πιο πυκνές στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και πρόσκαιρα στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τις Κυκλάδες τους 22 με 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 και τοπικά στα νότια ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 26 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-10-2024 (ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29-10-2024

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και από το απόγευμα έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30-10-2024

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 5, στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της στα ανατολικά και τα βόρεια.

newsit

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.