Ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-1 σετ του Ζιζού Μπεργκς και προκρίθηκε στους “32”. Τρομερό τρίτο σετ από τον 25χρονο τενίστα στο οποίο κέρδισε με 6-1 game.
Ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στη διάρκεια του πρώτου σετ, κυρίως σε ό,τι αφορούσε το δικό του παιχνίδι, όπου δεν μπορούσε να βρει σταθερότητα και ρυθμό. Δέχθηκε ένα αρκετά γρήγορο break στο πέμπτο game, το οποίο ανταπέδωσε άμεσα. Όσο περνούσε η ώρα, και οι δύο παίκτες ανέβαζαν το επίπεδο της απόδοσής τους, με το τελευταίο κομμάτι του σετ να προσφέρει υψηλό θέαμα και να αποκτά συγκλονιστική εξέλιξη.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Παντελής Θαλασσινός: «€1.100 για να έρθουμε στη Λήμνο» – Η ανάρτηση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τη σημερινή συναυλία
- Σχεδόν 5.500 οι νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2026 – 27
- Ο Σωκράτης Φάμελλος ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Όσα συμβαίνουν δεν αντιστοιχούν στις αξίες της Αριστεράς»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




