ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Ρίχνει” τη Χρυσή Αυγή ο φόνος του Π. Φύσσα – Τι έδειξε νέα δημοσκόπηση



– Πτώση στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δείχνει νέα δημοσκόπηση
– Ανεβαίνουν ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ
– Δείτε τα ποσοστά όλων των κομμάτων πριν και μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γεώργιο Ρουπακιά

Το άγριο φονικό του ακτιβιστή Πάυλου Φύσσα επηρεάζει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, όπως φαίνεται σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα “ΤΟ ΕΘΝΟΣ”.

Η έρευνα παρουσιάζει τα ποσοστά των κομμάτων πριν και μετά τη δολοφονία του 34χρονου. Η Χρυσή Αυγή τους προηγούμενους μήνες διατηρούσε σταθερά τα ποσοστά της, τα οποία μάλιστα σημείωναν και μία μικρή άνοδο. Το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου, όπως καταγράφεται στη δημοσκόπηση πριν τη δολοφονία, είχε αγγίξει το ποσοστό του 8,5%. Ωστόσο, τόσο η δολοφονία όσο και οι αποκαλύψεις για τα “Τάγματα Εφόδου”, ρίχνουν τη Χρυσή Αυγή στο 7%, ποσοστό που αναμένεται να μειωθεί κι άλλο καθώς η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μόλις 1-2 ημέρες μετά το φόνο, δηλαδή σε πολύ σύντομο διάστημα.

Πτώση καταγράφουν και τα ποσοστά της ΝΔ (19%), του ΣΥΡΙΖΑ (19,1) και του ΠΑΣΟΚ (4,3%), ενώ σημαντική άνοδο καταγράφουν τα ποσοστά της ΔΗΜΑΡ (4,2%) και του ΚΚΕ (5.6%).

Αναλυτικά τα συγκριτικά ποσοστά πριν και μετά το φόνο του Παύλου Φύσσα στις 17 Σεπτεμβρίου

Η πρώτη στήλη (αριστερή) καταγράφει το ποσοστό πριν από τον φόνο του Πάυλου Φύσσα, ενώ η δέυτερη στήλη (δεξιά) μετά τον φόνο (18-19 Σεπτεμβρίου).

ΦΩΤΟ από εφημερίδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ"
ΦΩΤΟ από εφημερίδα “ΤΟ ΕΘΝΟΣ”

newsit.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!