Τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες της Θεσσαλίας, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποίησαν στον Παλαμά την Τρίτη (30/1).
Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι στον κλάδο σκοπεύουν:
- να αποστείλουν τα αιτήματα στο Μαξίμου ώστε να τα επεξεργαστούν στην κυβέρνηση και να οριστεί η συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Τα αιτήματα αυτά βρίσκουν σύμφωνους τους αγρότες σε όλη τη χώρα,
- όλα τα μπλόκα όλης της Θεσσαλίας συντονισμένα στις 16:00 το απόγευμα θα αποκλείουν ταυτόχρονα το σημείο στο όποιο βρίσκονται σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο αρχής γενομένης από την Τετάρτη (31/1),
- Οι Θεσσαλοί αγρότες κατεβαίνουν στην Agrotica το ερχόμενο Σάββατο και πραγματοποιούν συλλαλητήριο στις 12:00 το μεσημέρι στην βόρεια είσοδο της έκθεσης.
cnn, EUROKINISSI
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




