ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πέρασε» η τροπολογία για τους μετανάστες – Καταψήφισε ο Σαμαράς – «Ό,τι είχα χρέος να πω, το είπα»

post-img

«Ότι είχα χρέος να πω το είπα. Όποιος θέλει να το καταλάβει, κατάλαβε», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά την ψηφοφορία για την τροπολογία Καιρίδη για τους μετανάστες.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καταψήφισε την τροπολογία Καιρίδη, με την οποία χορηγείται άδεια παραμονής και εργασίας σε μετανάστες που διαμένουν και εργάζονται στην Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.