ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα επιτυχία εξωδικαστικής Ρύθμισης: Διαγραφή δανείου 74,96%

post-img
Η Ακρίβεια και η Υπερχρέωση εξακολουθούν να πλήττουν τα νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα. Σε παρόμοια κατάσταση επήλθε συνταξιούχος ιδιωτικός υπάλληλος η οποία δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις οφειλές του συζύγου της που μεταβιβάστηκαν στην ίδια μετά τον θάνατο του.

Η καταναλώτρια απευθύνθηκε στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ με σκοπό τη ρύθμιση των οφειλών. Η ΕΕΚΕ μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες με την τράπεζα κατέληξε στη διαγραφή ποσοστού ύψους 74,96% (8.264,00€) από την αρχική οφειλή 11.024,00€.

H ΕΕΚΕ παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.