ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατός Ξηράς: Ξεκίνησε το…”κάψιμο” Αρχηγού και Αντιστρατήγων

post-img

Του Ηλία Προύφα

Ως η περίοδος των ”μεγάλων μαχαιριών” ,θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το τελευταίο διάστημα στις Ένοπλες Δυνάμεις και κυρίως στο Στρατό Ξηράς, όπου η πλειοψηφία στελεχών των ΕΔ, κινείται στον αστερισμό των επερχόμενων κρίσεων που παραδοσιακά ξεκινούν τον Ιανουάριο και κορυφώνονται την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Τα σενάρια, ανάλογα την τάση που επικρατεί και σύμφωνα το τι συμφέρει τον καθένα, δίνουν και παίρνουν σε σημείο που χρόνια είχαμε να δούμε κάτι τέτοιο.

”Καινούργιος υπουργός, ο οποίος θα επιλέξει αυτός τους αρχηγούς και τα συμβούλια” είναι μία από τις απόψεις που επικρατούν και διαρρέονται με προβλέψεις μάλιστα για τους…εκλεκτούς του Νίκου Δένδια.

”Θα αλλάξουν όλοι…” είναι μια άλλη διαρρέουσα πληροφορία και όταν έρθει η ώρα για να αλλάξει τελικά ο Στρατηγός Φλώρος, θα τον αντικαταστήσει Αντιστράτηγος του ΣΞ, ο οποίος ”παίζει” και για Αρχηγός ΓΕΣ. (γνωστό όνομα που κάποιοι θέλουν όχι μόνο να τον ”κάψουν” αλλά να διασκορπίσουν και την ”τέφρα” του.)

Άλλο σενάριο με σκοπό το ”κάψιμο” του Αντιστράτηγου Χουδελούδη, κάνει λόγο ότι ο ΑΓΕΣ… ”πιέζει” να πάει για Αρχηγός ΓΕΕΘΑ”, λες και οι Αντιπτέραρχος Μπουρολιάς και Αντιναύαρχος Δρυμούσης, δε θέλουν να γίνουν…

Αυτό που διαπιστώνει κανείς από τους παροικούντες την Μεσογείων, είναι ότι, η όλη σεναριολογία κινείται κυρίως γύρω από τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, αφήνοντας αλώβητους, σε μεγάλο βαθμό, τους άλλους αρχηγούς, αντιναυάρχους, αντιπτέραρχους, υποπτέραρχους κλπ, ΠΛΗΝ του Αντιναύαρχου Φραγκίσκου Λελούδα, ο οποίος και αυτός πάει για ”κάψιμο”…

Σύντομα περισσότερα, ειδικά για άλλον Αντιστράτηγο που εθεάθη κουστουμάτος, να βγαίνει από το γραφείο κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!