ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Τα βλέμματα στην Έφη Αχτσιόγλου και τις σημερινές (19/11) αποφάσεις των «6 συν 6»

post-img

Κρίσιμη είναι η σημερινή (19.11.2023) ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική συνδιάσκεψη μέσω zoom της ομάδας των μελών και στελεχών που συσπειρώνονται γύρω από την Έφη Αχτσιόγλου και που συνιστούν ένα μπλοκ ευρύτερο της τάσης των «6 συν 6», όπου θα συζητηθεί το κείμενο είτε της αποχώρησης, είτε της παραμονής στο κόμμα με όρους. 

Στην περίπτωση, πάντως, που οι βουλευτές αποχωρήσουν, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι υπάρχουν οι απαιτούμενοι τουλάχιστον δέκα, ώστε να συγκροτηθεί Κοινοβουλευτική Ομάδα με πλήρη δικαιώματα, εάν συνυπολογιστούν οι επτά βουλευτές που υπέγραψαν το κείμενο αποχώρησης από την Κεντρική Επιτροπή (Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλος, Χαρίτσης, Τζανακόπουλος, Αναγνωστοπούλου, Φωτίου, Τζούφη) συν οι Τσακαλώτος και Πέρκα που είναι ήδη ανεξάρτητοι βουλευτές…

Όλα αυτά, την ώρα που δύο νέες δημοσκοπήσεις, παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα, με ποσοστά κοντά στο 12%.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!