Μετά από διαβουλεύσεις, οι Ιταλοί διαιτητές που δεν είχαν εικόνα από το συμβάν ζήτησαν να επιστρέψουν οι ομάδες – Ωστόσο ο ΠΑΟ παρόλο που ο γιατρός δεν έβλεπε πρόβλημα επέμενα να μεταφερθεί ο αθλητής του στο νοσοκομείο και ο αγώνας διεκόπη οριστικά.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν οι μόνοι που παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο αδυνατώντας να πιστέψουν ότι όλο αυτό είχε συμβεί αμέσως μετά την ισοφάριση της ομάδας τους, αλλά αποχώρησαν κι αυτοί μετά από μισή ώρα.
Οι πρώτες πληροφορίες που ήρθαν από τα αποδυτήρια ανέφεραν πως οι Ιταλός διαιτητής (αλλά και οι βοηθοί του) τόνισε στους εκπροσώπους των δύο ομάδων ότι «δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη του και για τον ίδιο πρέπει να συνεχιστεί το ματς, αν ο Παναθηναϊκός εμμένει να μην βγει είναι θέμα δικό του».
Από την πλευρά των πράσινων αρχικά προέκυψε η διαρροή ότι ο Χουάνκαρ διακωμίσθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο αυτό αποδείχθηκε ότι δεν είχε συμβεί ποτέ με τον Ισπανό μπακ να παραμένει στα αποδυτήρια και τον Μαρέσκα να ξεκαθαρίζει προς τους πράσινους: «προσκομίστε χαρτί ή βεβαίωση ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ο ποδοσφαιριστής για να διακοπεί ο αγώνας αλλιώς βγείτε στο γήπεδο».
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




