Είναι βαθύτατη η θλίψη μου για τον αδόκητο θάνατο τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πολιτών σε δυστύχημα, ενώ βρίσκονταν στη Λιβύη, μετέχοντας στην αποστολή της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας, επισημαίνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή της.
«Η τραγικότητα ενός τέτοιου συμβάντος εν ώρα εκπλήρωσης του ανθρωπιστικού τους καθήκοντος, η απώλεια της ζωής τους ενόσω επιχειρούσαν να προσφέρουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους προς τον δοκιμαζόμενο λιβυκό λαό, μας συγκλονίζει όλους. Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήριά μου προς τις οικογένειές τους και εύχομαι οι τραυματίες σύντομα να αναρρώσουν», καταλήγει η κα Σακελλαροπούλου.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Ναυτικός Ομίλος Λήμνου εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών για προπονητές.
- Δύσκολος χειμώνας με ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης και «ράλι» ανόδου στα τρόφιμα – Ανησυχία για ρεύμα και φυσικό αέριο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΣ
- Καιρός: Σαρωτικές καταιγίδες, χαλάζι και «μπαράζ» κεραυνών από την κακοκαιρία «Elias» – Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ