ΑΠΟΨΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Τάσος Δούσης “ξαναχτυπά”!”Μετά τις καταστροφές έρχονται τα κοράκια και τα αρπαχτικά”!

post-img

“Εγώ πρώτος προσφέρω από τις εταιρείες μου 30.000 ευρώ στο ταμείο αρωγής κάνω την αρχή για να δούμε ποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν.”

O δημοφιλής δημοσιογράφος Τάσος Δούσης ξαναχτύπησε όπως μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό με δημόσιες τοποθετήσεις αυτή την φορά για τις καταστροφές στην Θεσσαλία.

Πιο συγκεκριμένα γράφει:

Μετά τις καταστροφές έρχονται τα κοράκια και τα αρπαχτικά! Κατασκευαστικές και εργολάβοι να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στην Θεσσαλία μετά το φιάσκο με τα αντιπλημμυρικά, αρκετά με την αφαίμαξης του κράτους!
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ! Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανέλαβε τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα ύψους 143.000.000 ευρώ το 2021 και πήρε και την Αττική οδό έναντι τιμήματος μαμούθ €3,27 δισ.
Ήρεμα θα πάρω τα θέματα ένα ένα και θα μιλήσω όχι απλά ως πολίτης αλλά και ως επιχειρηματίας.
Πόσα χρήματα έχει κερδοφορία η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ για το 21 που έχουμε τα στοιχεία 56,3 εκ ευρώ!!!!Εγώ σας λέω πως του χρόνου θα είναι 70 εκ ευρώ. Ποσό μας κάνει 70 εκ ευρώ επι 25(έιναι τα χρόνια που παραχωρήθηκαν στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ) 1 δις 750 εκ ευρώ! Μάλιστα,δηλαδή μια ιδιωτική εταιρεία έκανε προσφορά 3,25 δις ευρώ για να έχει καθαρά κέρδη στην καλύτερη περίπτωση 1,75 δις ευρώ. Κάτι έχω χάσει; Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σαν να είμαι ο χειρότερος βλάκας γιατί να το κάνει αυτό η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ; Τι δεν γνωρίζουμε; Γιατί μια ιδιωτική εταιρεία να χάσει από τα αποδυτήρια 1,5 δις ευρώ; Πάμε και στο δεύτερο κομμάτι τώρα. Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι μια κατασκευαστική που έχει αναλάβει πολλά έργα στην Ελλάδα ένα από αυτά είναι και τα αντιπλημμυρικά στην Θεσσαλία. Ερώτημα,για όσα δεν άντεξαν και ο κόσμος έχασε το βίος του και την ζωή του θα υπάρχει απολογισμός; Ευθύνες θα αποδωθούν για τις καθυστερήσεις; Συγνώμη δεν καταλαβαίνω αυτό το….Απευθείας ανάθεση έργων στις κατασκευαστικές για την Θεσσαλία! Μελέτη όπως ζητάει η ΕΕ θα υπάρξει; Ποιος θα ελέγχει τις κατασκευαστικές για τα κόστη και τις παραδώσεις; Οι ίδιοι που καθυστερούν θα πάρουν και τα νέα έργα; Γιατί να μην γίνει μια από τα ίδια και μετά να τα ρίχνουμε στην κλιματική αλλαγή; Αφού η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει την δυνατότητα για τόσο μεγάλο μοίρασμα χρημάτων. Αφού μπορεί να χάνει για 25 χρόνια 1,5 δις ευρώ στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ(λέμε κάνα αστείο να περνάει η ώρα) ας φροντίσουν ΟΛΕΣ οι κατασκευαστικές με πρώτη την ΤΕΡΝΑ να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ ως ελάχιστη προσφορά στην πατρίδα που τόσο εχουν ωφεληθεί. Οι εργολάβοι είναι μια πληγή για την χώρα που στο πέρασμα των δεκαετιών εχουν ρουφήξει το μεδούλι της ύπαρξης μας. Για μια φορά στην ζωή τους ας δείξουν αγάπη για τον τόπο χωρίς να προσπαθούν να κονομήσουν. Ας το κάνουν τώρα στην Θεσσαλία ας βοηθήσουν και επιτέλους ας βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να προσφέρουν. Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουν και οι εργολάβοι αλλά και γενικά τα μεγάλα πορτοφόλια της πατρίδας ότι είναι μαζί με την κοινωνία και το κράτος. Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε σε όλους αλλά και στον εαυτό μας ότι μας νοιάζει το μέλλον του τόπου και όχι μόνο του εαυτού μας. Εγώ πρώτος προσφέρω από τις εταιρείες μου 30.000 ευρώ στο ταμείο αρωγής κάνω την αρχή για να δούμε ποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν.”

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!