Αυξάνεται μέρα με την μέρα η λίστα των ανθρώπων που πεθαίνουν στις θάλασσες. Ένας αρχιμανδρίτης 78 ετών πνίγηκε χθες (17/7) στην Έυβοια και συγκεκριμένα σε παραλία της Χαλκίδας.
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, στις 9:00, περίπου, το πρωί της Δευτέρας (17/7) στην πλαζ Ροδιές, στη Κάνηθο Χαλκίδας, ο 78χρονος Αρχιμανδρίτης, Ιάκωβος Φραγκιαδάκης, ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο 78χρονος ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




