Θρήνος στο Καρπενήσι για τον θάνατο του νεαρού πατέρα που «κεραυνοβολήθηκε» από ρεύμα – Ήταν μπροστά δύο γιατροί, αλλά δεν κατάφεραν να τον σώσουν.
Το κακό έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας, όπου ο άτυχος 33χρονος ήταν χειριστής γερανοφόρου μηχανήματος που ξεφόρτωνε οικοδομικά υλικά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε τη ζωή του.
«Ο άνθρωπος πήγε να ξεφορτώσει υλικά οικοδομών με ένα γερανό, ο γερανός ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και σκοτώθηκε το παιδί. Ήταν στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας, υπήρχαν στο σημείο και δύο γιατροί, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με απινιδωτή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν» λέει αρχικά στο newsit.gr o δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και συνεχίζει:
Πρόκειται για τον Χρήστο Τσουκαλά του Δημητρίου και όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά της Ευρυτανίας.
Η κηδεία του 33χρονου θα γίνει την Κυριακή (28/5) στις 5:00΄ το απόγευμα στον Ι.Ν. Ευρυτάνων Αγίων στο Καρπενήσι.
Ακύρωσε την αυριανή συναυλία ο Δήμος Καρπενησίου
Μετά το κακό μαντάντο που σόκαρε όλη την τοπική κοινωνία, ο Δήμος Καρπενησίου ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Η ενεργειακή μετάβαση στα ελληνικά νησιά στο επίκεντρο ημερίδας του ΚΑΠΕ στη Λήμνο
- Bενζίνη: Θα πέσει η τιμή της κάτω από τα επίπεδα των 2 ευρώ μέχρι του Αγίου Πνεύματος; Όλες οι τελευταίες πληροφορίες
- Καιρός: Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα, η Πέμπτη η πιο ζεστή μέρα με 34άρια – Χάρτες με το «κύμα» ζέστης
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




