ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόμβα ταράζει το Μουντιάλ 2022 – «Το Κατάρ δωροδόκησε παίκτες του Εκουαδόρ για να νικήσει στην πρεμιέρα»

post-img

Ο δημοσιογράφος Αμτζάντ Ταχά αναφέρει πως το Κατάρ έχει δωροδοκήσει οκτώ ποδοσφαιριστές του Εκουαδόρ με συνολικά 7,4 εκατ. δολάρια για να χάσουν το εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ 2022 με σκορ 1-0 και το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο!

Ο εν λόγω ρεπόρτερ υποστηρίζει ότι η σχετική πληροφορία επιβεβαιώνεται τόσο από ανθρώπους του Κατάρ όσο και από ανθρώπους του Εκουαδόρ, ενώ στη συνέχεια εύχεται να έχει ψεύτικη πληροφόρηση.

Μένει να φανεί κατά πόσο έχει βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με αρκετά Μέσα από το Εκουαδόρ να αναπαραγάγει τη σχετική είδηση.

Πάντως, από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό το «τιτίβισμα» του Χαμζά επικράτησε ένας χαμός στα social media με τα μέσα του Εκουαδόρ να το αναπαραγάγουν με πηχαίους τίτλους.

Κι από δω και πέρα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον τόσο η αντίδραση του Κατάρ, όσο και της FIFA.

parapolitika

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!