ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάκκαρη – Κόβινιτς 2-0: Στον τελικό του Όπεν της Πάρμα σήμερα στις 19:00.

post-img

Η κακοκαιρία της Παρασκευής στην Πάρμα έφερε την αναβολή των ημιτελικών σε μονό και διπλό γυναικών, με τους αγώνες να στριμώχνονται στο Σάββατο (1/10).

Ο τελικός του απλού γυναικών θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδας, θα προηγηθεί ο αντίστοιχος στο διπλό (17:00).

Όπως και να έχει η Μαρία Σάκκαρη έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το 2ο τίτλο της καριέρας της. Φέτος ήταν φιναλίστ τον Φεβρουάριο στην Αγία Πετρούπολη, όπου ηττήθηκε από την Κονταβέιτ με 2-1, ενώ τον Μάρτιο έπεσε πάνω στην Ιγκα Σβιόντεκ στον τελικό του Indian Wells και ήρθε η ήττα στα δύο σετ.

Δυσκολεύτηκε στο 1ο σετ, κυριάρχησε στο 2ο

Απέναντι στην Ντάνκα Κόβινιτς η Σάκκαρη αντιμετώπισε προβλήματα στο 1ο σετ. Η Ελληνίδα παίκτρια μπήκε φουριόζα στον ημιτελικό, μέσα σε εννέα λετπά είχε πετύχει δύο break, κάνοντας το 3-0 και έχοντας πάρει τους 12 από τους 15 πόντους που παίχθηκαν.

Μετά άρχισαν τα λάθη, ήρθε και η αντίδραση της Κόβινιτς, που πήρε τέσσερα διαδοχικά games 4-3, κατακτώντας τους 16 από τους 22 πόντους που παίχθηκαν σε αυτά.

Όμως στο κρίσιμο σημείο του σετ, η Σάκκαρη ήταν καλύτερη. Ισοφάρισε σε 4-4 και 5-5, με break προηγήθηκε 6-5, σερβίροντας στο 12ο game πήγε στο 40-15 και τελείωσε το σετ με άσο, 7-5, σε 53 λεπτά.

Η Κόβινιτς γλίτωσε break στο 1ο game του 2ου σετ, οι παίκτριες πήγαν στο 2-2 και εκεί η Σάκκαρη… πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Mε break έκανε το 3-2, με love game το 4-2, με την απογοητευμένη Κόβινιτς να μην έχει αντίδραση.

Το 5ο συνολικά break σε επτά ευκαιρίες, έφερε τη Σάκκαρη στο 5-2 και με νέο love game, πήρε το σετ 6-2, τη νίκη σε 90 λεπτά και πήγε να ξεκουραστεί εν όψει του τελικού.

πηγή: gazzetta.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!