Σιγά – σιγά θα γνωρίζετε έναν – έναν τους συνεργάτες που έχουν αναλάβει διάφορους τομείς ενημέρωσης που αφορούν την Λήμνο.
Επιμέλεια άρθρου : Γιώργος Σταθακόπουλος
Surfing, “not only a sport, but a way of life”
Ξεκινάμε σήμερα μία θεματική ενότητα για το surfing. Ένα ευρέως γνωστό “εξωτικό” άθλημα και κάπως παρεξηγημένο.
Ένα άθλημα που τεριάζει απόλυτα στις παραλίες αλλά και στο “ρυθμό”της Λήμνου.
Γνωστό ως και extreme sport, αποφεύγεται από το ευρύ κοινό διότι πολλοί το θεωρούν επικίνδυνο.
Άκομη και τώρα όταν λέω ότι κάνω surf με κοιτάνε σαν να κάνω κάτι το περίεργο.
Πρόκειται όμως για έναν τρόπο ζωής που λέει και ο τίτλος, εναρμονίζεσαι με τη φύση, παρακολουθείς τον καιρό συνεχώς, μαθαίνεις να “διαβάζεις” τον καιρό, τα κύματα και όταν έρθει η στιγμή να “ξεκολλήσει” η σανίδα από το νερό και να αρχίσει να τρέχει, ακόμη και αν το κύμα είναι λιγότερο από 1 μέτρο, τότε ξεχνάς τα πάντα. Είσαι εσύ και η φύση, ένα συναίσθημα απερίγραπτο που μόνο όταν κάνεις το καταλαβαίνεις και μετά κολλάς για πάντα, για αυτά τα 10 – 20 δευτερόλεπτα δαμάζοντας τα κύματα.
Y.Γ. Προτεινόμενη ταινία που θα σας βάλει για τα καλά στο κόσμο του surf: Chasing Mavericks
LimnosReport extreme sports
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




