Η είδηση πως ένας εργαζόμενος σε μέσα μαζικής ενημέρωσης έπεσε νεκρός στην Ουκρανία έγινε γνωστή πριν λίγη ώρα μέσα από την συχνότητα του Open. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης ο οποίος βρίσκεται στην Ουκρανία και καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις, μετέδωσε πως η είδηση επιβεβαιώθηκε.
Πρόκειται για έναν ουκρανό κάμεραμαν και είναι ένας από τους πέντε ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους έπειτα από την πυραυλική επίθεση του πύργου τηλεπικοινωνιών του Κιέβου που σημειώθηκε την Τρίτη 01 Μαρτίου.
Ο 44χρονος Ευγένι Σακούν, ήταν εργαζόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό Kiev live και μάλλον εργαζόταν στο κτίριο που επλήγη.
ΠΗΓΗ newsbeast.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
- Προσφορά ζωής για τη Λήμνο: Η οικογένεια Μπουμπούρα καλύπτει τις αεροδιακομιδές όλων των κατοίκων για τρία χρόνια
- Νέα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αλλάζει τα δεδομένα στη Λήμνο: Τι σημαίνει για επενδύσεις, έργα και περιοχές Natura
- Ακυρώνεται, η προγραμματισμένη για τις 6 Αυγούστου θεατρική παράσταση “Χάσαμε τη θεία, στοπ”!
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




