Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Λέσβου, μετά από βύθιση φουσκωτής λέμβου εντός τουρκικών χωρικών υδάτων και σε απόσταση 0,5 ναυτικά μίλια από την οριογραμμή.
Στην επιχείρηση διάσωσης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, συμμετέχουν σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Frontex, ελικόπτερο τύπου Super puma και αεροσκάφη, καθώς και ένα παραπλέον πλοίο
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση έχουν διασωθεί 10 αλλοδαποί από πλωτό σκάφος του Λιμενικού.
Αρχικά διασώθηκε ένας αλλοδαπός, ο οποίος εισήλθε εντός ελληνικών χωρικών υδάτων κολυμπώντας και εν συνεχεία εννέα ακόμη άτομα εντός τουρκικών χωρικών υδάτων. Σύμφωνα με δήλωσή τους αγνοούνται τρεις αλλοδαποί.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ενημερώθηκαν και οι τουρκικές Αρχές.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Προσφορά ζωής για τη Λήμνο: Η οικογένεια Μπουμπούρα καλύπτει τις αεροδιακομιδές όλων των κατοίκων για τρία χρόνια
- Νέα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αλλάζει τα δεδομένα στη Λήμνο: Τι σημαίνει για επενδύσεις, έργα και περιοχές Natura
- Ακυρώνεται, η προγραμματισμένη για τις 6 Αυγούστου θεατρική παράσταση “Χάσαμε τη θεία, στοπ”!
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




