ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

post-img

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 32χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για τη δολοφονία της 20χρονη συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, διώκεται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα:

Τα δύο κακουργήματα είναι:

*Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

*Κακοποίηση ζώου

Τα δύο πλημμελήματα είναι: α)Ψευδής καταγγελία στις αρχές επειδή κατέστησε άλλους υπόπτους και β) Ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση στις αρχές

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του ως πιλότου και της οικονομικής του άνεσης.

Επιπλέον κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων λόγω

Του τρόπου θανάτου της Καρολάιν
Της σκηνοθετημένης ληστείας
Της προσπάθειας παραπλάνησης των αρχών, στοιχεία που καταδεικνύουν ότι δεν έχει αναστολές.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.