Συνεχίζεται η αναλγησία και η  «κρατική τιμωρία» απέναντι στους Γυμναστηριούχους οι οποίοι είναι εκτός επιστρεπτέων προκαταβολών όταν μάλιστα είναι οι μοναδικές επιχειρήσεις που έχουν υποστεί τις πιο σκληρές επιπτώσεις του lockdown.

Tα Γυμναστήρια παραμείνουν κλειστά με κρατική εντολή για 10 μήνες συνολικά αλλά και όταν ανοίξανε καλοκαίρι που η κίνηση πέφτει κατακόρυφα με   τα μέτρα προστασίας να έιναι  εξοντωτικά για όσους γνωρίζουν,μαλλόν μόνο ζημίες καταγράψανε.

Και ενώ  παράλληλα δίνονται επιδόματα σε κατηγορίες επαγγελματικές όπως  π.χ. οι λογιστές που έχουν πλουτήσει την περίοδο αυτή μια και εισπράττουν «μαύρα» χρήματα για τις υποβολές αιτήσεων από επιχειρήσεις (για τις επιστρεπτέες) και τους εργαζόμενους (για τις αναστολές από τους  υπάλληλους), έρχεται λοιπόν και η Επιστρεπτέα 6 και σίγουρα και η 7 να «πετάξει» έξω τα κλειστά γυμναστήρια!

Πιο συγκεκριμένα απαιτεί από τα γυμναστήρια μικρά ή μεγάλα να έχουν κατώτατο τζίρο 200 ευρω για τον Ιανουάριο και αν αυτό εκπληρώνεται στην συνέχεια εξετάζεται  ο τζίρος του Οκτώβρη και ζητά το ίδιο  σε σχέση με πέρυσι( ε, κάπου θα σε βρει).

Ο φετινός Οκτώβρης όμως ήταν ο μοναδικός μήνας που τα γυμναστήρια λειτουργήσανε κανονικά μπαίναμε στον χειμώνα  μετά  την έναρξη των σχολείων και ερχόμασταν  μετά από ένα εξάμηνο  lockdown  και στερήσεων και τα γυμναστηρια είχανε πολλές εγγραφές και νέα  πολύμηνα συμβόλαια (όπως κάθε  Οκτωβρη ) και κατά συνέπεια παρουσιάζουν υψηλούς τζίρους άρα, ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΕΤΕΑΣ.

Για εκτατό οριζόντιο επίδομα ούτε λόγος μόνο για πληγείσες περιοχές Δυτική Αττική – πολλές  ψήφοι.

Δυστυχώς η επιστρεπτέα απέτυχε σ όλο το σκεπτικό της και τον σχεδιασμό της  πήρανε χρήματα επιχειρήσεις που δεν κλείσανε ούτε μια μέρα και μάλιστα στους δυο πρώτους κύκλους της τάξεως 15000- 25000 ευρώ (συνοικιακές καφετέριες) και άλλοι με ουσιαστικό πρόβλημα χωρίς άλλους πόρους ψάχνουν για το αύριο.

Αποτυχία σ όλο της το μεγαλείο !!

Πηγή : Σύλλογος  Επαρχιακών Γυμναστηρίων και Ακαδημιών

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here