ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά στη μεγαλύτερη μονάδα παρασκευής εμβολίων στον κόσμο – Πέντε νεκροί

post-img

Φωτιά στη μεγαλύτερη μονάδα παρασκευής εμβολίων στον κόσμο – Πέντε νεκροί

Το Serum Institute of India παρασκευάζει εκατομμύρια δόσεις εμβολίων της Astra Zeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.



Συναγερμός σήμανε στην Ινδία όταν έπιασε μια μεγάλης έκτασης φωτιά στην μεγαλύτερη μονάδα παρασκευής εμβολίων στον κόσμο. Από την φωτιά πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

 

 

Οι καταστροφές είναι μεγάλες στο Serum Institute of India, στη δυτική Ινδία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

“Πέντε άνθρωποι είναι νεκροί” από την πυρκαγιά, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος της Πούνε, Μουρλιντχάρ Μοχόλ και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Αντάρ Πουναουάλα απηύθυνε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του εργοστασίου, εκεί παρασκευάζονται εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Astra Zeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Το συγκρότημα όπου ξέσπασε η φωτιά απέχει μόλις πέντε λεπτά από την κεντρική μονάδα όπου παρασκευάζονται τα εμβόλια.

 

 

Πηγή: newsit.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.