Ένα μωρό μόλις 10 μηνών, θετικό στον κορωνοϊό, χρειάστηκε να μεταφερθεί με C-130 από τη Λέσβο στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «lesvosnews.gr» Γιάννη Συνάνη, το μωρό χθες παρουσίασε φρικτούς πόνους στην κοιλιά και οι γιατροί στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα για περαιτέρω εξέταση.
Όμως το παιδί διαγνώστηκε με Covid και μετά από ενέργειες από τον διοικητή του νοσοκομείου αλλά ακόμη και από πολιτικά πρόσωπα προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια για την αεροδιακομιδή, το παιδί τελικώς παρελήφθη χθες το βράδυ από ένα C-130 με ειδική κάψουλα.
Θετική στον κορωνοϊό είναι και η μητέρα που συνοδεύει το μωρό.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού
- Πάρκαρε αυτοκίνητο σε ακινησία στο δρόμο και «χρεώθηκε» με πρόστιμο 10.000 ευρώ! – Πότε ο δηλωμένος χώρος στάθμευσης γίνεται παγίδα για τον ιδιοκτήτη
- Η Λήμνος υποδέχεται την 37η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου 15–26 Οκτωβρίου 2026 – Ένα μεγάλο θεατρικό αντάμωμα στο νησί
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




