Νεκρά είναι τα δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, μαθητές λυκείου, που καταπλακώθηκαν από κατάρρευση τοίχου μέσα στην πόλη της Σάμου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Χάρη Ζαβουδάκη, τα δύο παιδιά περνούσαν από ένα στενό δρόμο της πόλης και ο σεισμός προκάλεσε την πτώση ενός τοίχου. Το ΕΚΑΒ έβγαλε τα σώματα των παιδιών, χωρίς τις αισθήσεις τους, όπως επιβεβαιώθηκε και από την Πυροσβεστική.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από την έκλειψη Ηλίου: Ποιες χώρες βυθίστηκαν στο σκοτάδι, εκατομμύρια κόσμου στους δρόμους για το φαινόμενο
- Κιάτο: Νεκρός 40χρονος μετά από πτώση από μπαλκόνι 2ου ορόφου – Πώς έγινε η τραγωδία
- Κλοπή βενζίνης από σκάφη στο λιμανάκι του Πετάσου στην Μύρινα – Έρευνα από το Λιμεναρχείο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




