Η σύγκρουση του «Καλλιστώ» με πλοίο του εμπορικού ναυτικού προκάλεσε τον τραυματισμό δυο μελών του πληρώματος ενώ 21 άνθρωποι βρέθηκαν στη θάλασσα τη στιγμή του ατυχήματος.

Ένα εμπορικό πλοίο εμβόλισε το ναρκοθηρευτικό «Καλλιστώ» του Πολεμικού Ναυτικού. Η σύγκρουση ήταν ισχυρή και προκάλεσε σοβαρά προβλήματα. Ενδεικτικό πως 21 άτομα από το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου βρέθηκαν στη θάλασσα και τα περισυνέλλεξαν τα πλοία του λιμενικού και τα ρυμουλκά που έσπευσαν σε βοήθεια.

Δυο από τα μέλη του πληρώματος είναι ελαφρά τραυματίες, ενώ τέσσερα μέλη του πληρώματος έχουν μείνει οικειοθελώς πάνω στο πλοίο, έτσι ώστε να βοηθήσουν στη ρυμούλκηση που γίνεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σύγκρουση ήταν πολύ ισχυρή και επί της ουσίας έχει κόψει την πρύμνη του «Καλλιστώ». Το πολεμικό πλοίο έχει πάρει μεγάλη κλίση και γίνεται επιχείρηση για να ρυμουλκηθεί και να μη βυθιστεί έξω από το λιμάνι του Πειραιά.

Όσο για τα αίτια και τις συνθήκες της σύγκρουσης των δυο πλοίων, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα έρευνα από τις αρμόδιες αρχές.

IMG-4692

IMG-4693IMG-4694IMG-4691

 

 

 

ΠΗΓΗ newsbomb.gr, protothema.gr

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here