ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σε ποιους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά

post-img

Σε τέσσερις πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναγνώρισε ελαφρυντικά το δικαστήριο και συγκεκριμένα στους Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Στάθη Μπούκουρα, Νίκο Μίχο και Μιχάλη Αρβανίτη.

Επιπλέον αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά σε 9 ακόμη κατηγορούμενους.

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα στους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγό, Χρήστο Παπά, Ηλία Παναγιώταρο, Γιώργο Γερμενή και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη.

Για την ηγετική ομάδα που κρίθηκε ένοχη για εγκληματική οργάνωση προβλέπεται κάθειρξη από 5 έως 15 έτη, ενώ για τα μέλη από 5 έως 10 .

Στην περίπτωση που στους κατηγορούμενους αναγνωριστούν ελαφρυντικά οι ποινές μειώνονται για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στα 1 έως 5 χρόνια.

 

 

 

 

πηγη newsbeast.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!