ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΕΟΦ αποσύρει από την αγορά τρία αντισηπτικά προϊόντα

post-img

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) απαγόρευσε σήμερα την διακίνηση και διάθεση τριών προϊόντων που χρησιμοποιούνται ως αντισηπτικά.

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των προϊόντων “Erythroforte Alcohol άοσμο”, “Erythroforte Alcohol με αιθέριο έλαιο φαρμακευτικού πεύκου”, “Alcohol με αιθέριο έλαιο λεβάντας”, διότι διατίθενται ως βιοκτόνα, χωρίς να έχουν την προβλεπόμενη άδεια κυκλοφορίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), αποφάσισε ο Οργανισμός.

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Η εταιρεία Δουρίδας Γεώργιος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες των προϊόντων και να τα αποσύρει από την αγορά άμεσα, αναφέρει ο ΕΟΦ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.