ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Πού περιμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα. Πόσο έβρεξε στην Λήμνο (Φωτό)

post-img

Βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής και έχουν δώσει μέχρι τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 18/11 σχεδόν 6.500 κεραυνούς εντός της Ελληνικής επικράτειας, σύμφωνα με το σύστημα ανίχνευσης κεραυνών «ΖΕΥΣ», όπως φαίνεται στο χάρτη που ακολουθεί.

Τα κατά τόπους φαινόμενα θα συνεχιστούν έως τις απογευματινές ώρες, οπότε σταδιακά θα εξασθενήσουν, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, οι Κυκλάδες, τα βόρεια τμήματα των Δωδεκανήσων και τα ανατολικά τμήματα της Κρήτης.
Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται η κατάσταση του καιρού αυτή την ώρα, αλλά και τα ποσοστά βροχής ημέρας και μήνα, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Newsbeast
Νατάσα Ταραράκη

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.