ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανέκδοτο: Ένας Πόντιος περπατούσε στην έρημο…

post-img

Ένας Πόντιος περπατούσε στην έρημο φορώντας μαγιό και κρατώντας ομπρέλα, βατραχοπέδιλα και πετσέτα θαλάσσης.

Μια στιγμή περνάει από δίπλα του ένας τύπος με μια καμήλα και έκπληκτος τον ρωτάει:

«Τι γυρεύεις εδώ;»

«Ψάχνω την θάλασσα!»

«Θάλασσα εδώ στην έρημο; Είσαι με τα καλά σου; Η θάλασσα απέχει από εδώ περίπου 3-4 χιλιόμετρα.»

Και απαντάει ο Πόντιος εντυπωσιασμένος:

«Αλήθεια; Πωπω τόσο μεγάλη αμμουδιά είναι;»

NK

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.