ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δελτίο τύπου του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων Λήμνου,για την αυριανή Δίκη.

Με ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου ενημερωθήκαμε για το δυσάρεστο γεγονός της εκδίκασης των αγωγών που κατατέθηκαν από τις εταιρείες ΝΕΛ,ΑΝΕΝ ΑΕ και ΣΙ ΛΙΝΚ ΦΕΡΙΣ προς τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Χατζηδιαμαντή Αντώνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Τσανταρλιώτη Παναγιώτη, την 1η Απριλίου το 2013.

To Σωματείο  Ενοικιαζομένων Δωματίων Λήμνου, στέκεται δίπλα στον Δήμο Λήμνου και τον  στηρίζει αυτή τη δύσκολη στιγμή αλλά και σε όλους τους αγώνες που έκανε αλλά και που πρόκειται να κάνει  για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του ακριτικού νησιού μας.

Ως επαγγελματίες της Λήμνου ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά με εν δυνάμει τουρίστες, αλλά και με τουρίστες που αποφασίζουν και τελικά κατορθώνουν να επισκεφθούν το νησί μας με την τόσο σπάνια ομορφιά. Η δυσαρέσκεια μεγάλη, το πρόβλημα ένα, η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με την υπόλοιπη Ελλάδα.  Ιδιαίτερα κατά την περίοδο δρομολόγησης του πλοίου “Aqua Maria” όπου τα παράπονα εξαιτίας της ταλαιπωρίας των επιβατών ήταν πολλά. Τα κύρια και συχνότερα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι επιβάτες ήταν η καθυστέρηση των δρομολογίων, οι άσχημες συνθήκες ταξιδιού, ανασφάλεια για το ταξίδι….

Ως Σωματείο , αυτού του απομακρυσμένου και ξεχασμένου νησιού,  δεν αντέχουμε και αυτή την αδικία. Να κατηγορούνται οι εκπρόσωποι του Δήμου  που είχαν την στήριξη όλο αυτό το διάστημα και των Τοπικών Φορέων του νησιού αλλά και των κατοίκων,  για την αντίδρασή τους ως προς την δρομολόγηση του “Aqua Maria”. Αρκετά ταλαιπωρούμαστε τόσα χρόνια είναι άδικο να κατηγορούμαστε και για αυτό!

Οι αξιώσείς  τους για οικονομική αποζημίωση, λόγω της δυσφήμισης  που έχει προκληθεί στην εταιρία από τις κινητοποιήσεις, εκτός από αβάσιμες είναι και φαιδρές.

Τα ενοικιαζόμενα της Λήμνου και τ’ άλλα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τουρισμό, έχουν πληγεί οικονομικά σε μέγιστο βαθμό από το πλοίο «AQUA MARIA» που αποτελεί σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα για τον τουρισμό του νησιού μας.

Σωματείο  Ενοικιαζομένων Δωματίων Λήμνου 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.