Το καλοκαίρι αρχίζει επισήμως σήμερα και ο καιρός δείχνει και τα πρώτα 40άρια έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με έκτακτα δελτία καιρού προειδοποιούν για πολύ υψηλές θερμοκρασίες και συνθήκες καύσωνα σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με τον χάρτη να βάφεται κόκκινος!
Στην χώρα μας η πολλή ζέστη θα είναι αισθητή το Σαββατοκύριακο σε όλη την χώρα. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το θερμόμετρο αναμένεται σύμφωνα με τον ίδιο να δείξει και 39 βαθμούς στις ευπαθείς περιοχές στην ζέστη. Η ζέστη θα είναι αισθητή και στα νησιά. Ωστόσο από την Δευτέρα, η θερμοκρασία θα αρχίσει σταδιακά να πέφτει από τα βόρεια. Η πτώση αυτή ωστόσο δεν θα είναι τόσο αισθητή αφού θα υπάρχει και αυξημένη υγρασία με τον δείκτη δυσφορίας να χτυπάει κόκκινο! Την Τρίτη θα είναι πιο αισθητή η πτώση που σε πολλές περιοχές θα φτάσει και τους 7 βαθμούς.
Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα
Ειδήσεις Σήμερα:
- Νέες προθεσμίες για την ηλεκτρονική τιμολόγηση των επιχειρήσεων της δεύτερης περιόδου και τη Β’ φάση των ψηφιακών παραστατικών διακίνησης
- Ίδρυμα «Αποστόλου Καρατζά»: πλειοδοτική δημοπρασία εκμίσθωσης, αγροτεμαχίων.
- Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στη Λήμνο, με θέμα: «Σύγχρονες προκλήσεις στην ανήλικη συμπεριφορά»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




