ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με 3-1,κυπελλούχος ο Άρης Μούδρου!(φωτο)

Θύμα της κατάρας να μην κερδίζουν τα φαβορί στους τελικούς έπεσε και ο Κεραυνός Αγίου Δημητρίου σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο  Μύρινας. Σε ένα παιχνίδι αντάξιο του τίτλου του πραγματοποιήθηκε σήμερα  ο τελικός κυπέλου ποδοσφαίρου Λήμνου. To ζευγάρι του τελικού ανάμεσα στον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου και τον Άρη Μούδρου απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο με τον Άρη  να κάνει την έκπληξη τελικά, κερδίζοντας  τον Κεραυνό με 3-1!Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών που κατά διαστήματα απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Να σημειωθεί ότι ο Κεραυνός  είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Λήμνου και η κατάκτηση του τίτλου θεωρείτε σχεδόν βέβαιη για την ομάδα  του Αγίου Δημητρίου.

ευχαριστούμε τον φίλο ΚΏΣΤΑ ΜΑΝΩΛΗ για το φωτογραφικό υλικό

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!