ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έπιασαν καρχαρία αλεπού στη Νέα Αγχίαλο (Βίντεο-Φωτο)

post-img

Eναν καρχαρία αλεπού, όπως είναι το κοινό του όνομα, που είχε μήκος περίπου τρία μέτρα και ζύγιζε 100 κιλά έπιασε στα δίχτυα του μικρό αλιευτικό σκάφος το πρωί της Τρίτης στο λιμανάκι της Ν. Αγχιάλου. Το ψάρι στη συνέχεια πουλήθηκε καθώς βρέθηκαν πολλοί αγοραστές που ήθελαν να προμηθευτούν ένα κομάτι από το κρέας του για να το μαγειρέψουν. Ο καρχαρίας αλεπού είναι ένα είδος καρχαρία που ζει στο ανοικτό πέλαγος και σε βάθη που φτάνουν μέχρι τα 700 μέτρα.

Συνήθως το μήκος του φθάνει μέχρι τα 4,5 μέτρα ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να πλησιάσει και τα επτά μέτρα. Μορφολογικά ξεχωρίζει εύκολα από τα υπόλοιπα είδη καρχαριών καθώς η ουρά του ξεπερνά σε μήκος το σώμα του. Ο καρχαρίας αλεπού μπορεί να ζήσει μέχρι 25 χρόνια, και η τροφή του αποτελείται κυρίως από ψάρια, καλαμάρια, χταπόδια, μαλακόστρακα, και σπανίως θαλασσοπούλια.

Δείτε βίντεο από έναν καρχαρία αλεπού που είχε αλιευτεί λίγο παλιότερα στη Λήμνο

 

ΠΗΓΗ: tanea.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.