ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Του Ηλία Προύφα
 
Ο ιός της γρίπης »καλπάζει», τα νοσοκομεία ασφυκτιούν από τα πολλά περιστατικά, το ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκεται σε συναγερμό, αφού μέσα σε μία εβδομάδα μόνο, είχαμε 12 θανάτους.
Τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα της εποχικής γρίπης στην Ελλάδα παρουσιάστηκαν σε σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Γ. Μπασκόζο, να απευθύνει  έκκληση για εμβολιασμό των ομάδων υψηλού κινδύνου, ακόμη και τώρα.
Παρόμοια είναι η κατάσταση όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, άλλα όχι τόσο τραγική και στα στρατιωτικά νοσοκομεία, τα ΣΤΕΠ και τα ΚΙΧΝΕ του ΣΞ, όπου υπάρχουν πολλά εμπύρετα περιστατικά καθώς και περιστατικά γαστρεντερίτιδας.
Ήδη ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, έχει ζητήσει συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση, θέτοντας το υγειονομικό σε αυξημένη ετοιμότητα.
Μάλιστα πρόθεση του Αρχηγού, είναι να ξεκινήσει άμεσα και καμπάνια ενημέρωσης σε σχηματισμούς και μονάδες για τον ιό της γρίπης, όπου στελέχη με τις οικογένειες τους, θα μαθαίνουν από το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του στρατού μας, για τις βασικές οδηγίες προφύλαξης.
Όπως προειδοποιούν οι ειδικοί, η γρίπη φέτος ήρθε νωρίτερα στη χώρα μας και θα πρέπει οι πάντες να είναι προετοιμασμένοι.
ΠΗΓΗ: Kranos.gr

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here