Χωρίς καμία καθυστέρηση ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ.
https://issuu.com/iefimerida/docs/document_6b3cf3b2f75949/2
ΠΗΓΗ: crashonline.gr
Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα
Ειδήσεις Σήμερα:
- Έως 7 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις αποζημίωσης για τους πυρόπληκτους παραγωγούς του Θάνους
- 1,5 εκατ. ευρώ ζητά ο Δήμος από την Περιφέρεια, για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία της 21ης Φεβρουαρίου στη Λήμνο
- Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή σε καταρράκτη στη Βέροια: Νεκρή 18χρονη που έπεσε σε λίμνη, δεν κατάφερε να την βγάλει ο φίλος της από το νερό
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




